4:de söndagen 2013

Dagens längd 6 t och 43 min, + 40 minuter sen i söndags, det tar sig. Ute -3 och blåsigt så det känns kallare, men var ändå på en minipromenad. Kroppen är mindre öm bara jag rör på mig.

Har börjat sticka andra paret strumpor till Bosse, måste få undan sånt som jag lovat göra innan jag får börja med amigurumi, för sen sitter jag med det och glömmer allt annat.

Räkna glädjeämnena,  vi hörs.

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt, stickning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 4:de söndagen 2013

 1. barbro skriver:

  Hej Lena! Vill bara rapportera att jag var på ett kortare besök i fredags hos våra unga tu. Allt väl som Du naturligtvis redan vet. Fick se alla fina saker Du köpt och tillverkat, fantastiskt! Magen har trillat ned och knyttet förbereder sig för utfärd! Det kan faktiskt hända när som. Spännande!!!
  Ta det nu försiktigt med det hala underlaget, inga brutna armar och ben är önskemålet och förhoppningen! Kram Barbro

  • lenarwik skriver:

   Spännande tider vi lever i, jag går här och kollar min telefon och mail titt som tätt, för de har l0vat att meddela när de åker in.
   Du skulle bara se mina blåmärken efter senaste vurpan, men nu skall jag nog försöka hålla mig på fötterna. Har köpt hem grovsalt, så nu är trappan isfri. Jag har inte bokat nån resa ännu, för jag vill att våra ungdomar skall ””hitta vardagen” igen innan jag kommer, men jag längtar efter att få se vem som gömt sig i magen.
   Kram Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s