Nu blir det halt

Ute är det grått och trist, blåsigt och underkylt regn, kändes som isbitar attackerade mina kinder på min korta, korta promenad idag, ja jag gick bara bort till piren och tittade ut mot Hällon och sedan hem igen.

Andra paret är klart (ok, ändarna är inte fästade) och tredje paret påbörjat.

bossesockor 001Orsaken till att jag randar skaften är att det är dötråkigt att sticka 2r o 2a varv efter varv, nej sanningen är att jag vill bli av med restgarnsnystan som ligger och dräller i lådor och korgar.  Ett annat sätt att bli av med dom vore att kasta alla nystan som är under 10 gram, men då man är snål av födsel och ohejdad vana är det inte så lätt, kan ju vara bra att ha.
Borde börja tänka på vad som skall bli dagens middag. Alla som lever i enmanshushåll vet nog hur inspirerande det är att göra mat, det är lätt att man hoppar över den biten eller gör en varm smörgås eller liknande. Det får nog bli en sallad med bacon och ägg idag tror jag. Den som lever får se.
Ha de bra alla som läser, vi hörs.
Annons
Detta inlägg publicerades i personligt, stickning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu blir det halt

  1. vandravidare skriver:

    Det är grått men inte trist 🙂 fina sockor du stickar, älskar blått.

    • lenarwik skriver:

      Tack, vännen. Nej trist är det inte även om det är grått ute, jag kan ju med gott samvete sitta i soffhörnet och sticka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s