Pippi och en liten uggla

Stassfarasi gick bra och jag behövde inte mocka snö för att komma ut från parkeringen. Nu har fåglarna mat för några veckor framåt och fick hem lite mat till mig själv också. Fick även postat paketen och några brev samt ett kort till någon som snart fyller år.

Dottern jobbar sista dagen idag, mindre än två veckor kvar till bf, spännande tider vi lever i. Väntar ivrigt på att få veta om Knyttet är en pojke eller flicka.

Pippiyröjan är klar och en liten uggla har jag också hunnit görapippi uggla 002

Jag har varit ganska produktiv under januari: 5 mössor, 2 halsdukar, 3 par herrsockor, 1 par knästrumpor, 1 par babysockor, 1 omlottkofta, 1 par babyvantar, 1 gris, 1 uggla, och 1 pippitröja. Garnlagret har minskat lite, nen det finns mycket kvar, så köpförbud av garn gäller fortfarande. Undantag är bara om jag ser  Nalle eller 7-bröder till kraftigt nedsatt pris, minst -20%, då får jag köpa några nystan, för det har jag inte så stora mängder av.

Dags att göra middag, idag blir det grönsaksröra med grillad kycklingfile.

Ha det bra där ute i stugorna, vi hörs.

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt, stickning. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Pippi och en liten uggla

 1. lma7 skriver:

  Här går det undan, du måste vara väldigt snabb och flitig är du. Ha det gott!

 2. vardagsparlor skriver:

  Vad fin Pippi tröjan blev…en sån skulle jag gärna sticka. Tror du att du kan dela med dig av mönstret. Du har verkligen varit produktiv. Har kollat in här ofta och beundrat dina alster.
  Ha det så bra 🙂

  • lenarwik skriver:

   Tack vännen, Pippitröjans mönster har jag bara i pappersform, men om du skickar din adress till lena.r.wik@gmail.com så kan jag posta en kopia åt dig. Garnet Cotton Time är ett av de bästa bomullsgarn jag stickat med. Det var följsamt och gled lätt på stickorna. Ha en bra dag.

 3. Jessica skriver:

  Oj vad fin Pippitröjan blev! Ser fram emot att få paket 🙂

 4. vandravidare skriver:

  Härliga tider 🙂 Och vilken flitig stickerska du är!! Antar det är ditt stora intresse, som jag och hundarna.Ha en riktigt bra dag!

  • lenarwik skriver:

   Vad är inte väntans tider :). Jag har nog alltid haft handarbete som mitt stora intresse, har svårt för att bara sitta med händerna i knät.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s