Vändagen

Vändagen har jag tllbringat med att sticka, hugga lite ved och en kort promenad i grådasket +0 grader, tänkte ett tag att jag skulle gå ut och göra en snögubbe men lät bli. Satt istället och stickade, nu är klänningen påbörjadklänn 001Den blev inte rosa utan lila.

Lma, här kommer ett bevis på att jag inte glömt bort nålbindningenklänn 002Har en massa små nystan i olika färger, så nu blir det ett par randiga vantar. Byte av färg gör jag på den sida som kommer in i handen. Nu skall jag väl bli av med dom, tänkte nästan kasta bort dom då jag städade mitt garnförråd för ett tag sedan. Är glad att jag inte gjorde det för det hade varit slöseri och det är jag hårt emot. Vem som skall använda dom vet jag inte, vantar i nålbindning är alldeles för varma åt mig, jag får väl rama in dom och hänga upp på väggen.

Nej nu skall jag sticka nåt varv till innan jag tar itu med några sudoku i boken som jag fick i julklapp

Se framåt, där finns framtiden. So long.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt, stickning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vändagen

 1. lma7 skriver:

  Säkert finns det händer som passar för dina fina vantar! Ser att du inte glömt och tekniken är trevlig som omväxling till stick- och virkning! Och klänningen blir fin i ljuslila. Tevlig vändagskväll!

 2. vandravidare skriver:

  Och vaffö gjorde du inte en snögubbe? 🙂

  • lenarwik skriver:

   Nå tå ja sku ha kännt me löjli om naan sku ha kumi så leng som ja hold på. Men nu ångrar jag att jag inte gjorde det, fö skiit sama va aader tycker. Idag hinner jag inte för det är Ida-dag och stassfaras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s