Se solen

20.02.2013 003Man kan se solen i allt det gråa, detta var kl 1, hoppas att den orkar tränga igenom åtminstone för en liten stund.

Idag skulle min adoptivmor fyllt 98 år, tack för att du lärde mig handarbeta.

Uppdatering av klänning och nålbindning20.02.2013 006Klänningen artar sig, blomman är inte fastsydd, ville bara se hur det blir, 1½ blomma av tio färdigstickad. Det blir nog bra när den blir färdig, På vantarna saknas en tumme ännu och den skall göras så fort detta inlägg är klart. Restgarn finns det också kvar, närmare bestämt 482 gram.20.02.2013 009Tror att nästa projekt får bli restgarnssockor, den som lever får se. Vissa av nystanen är nog minst 30 år gamla. Den som spar, han har.

Nu skall här göras lunch/middag och sen ska tummen sys.

Ta det lugnt, vi hörs.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Se solen

 1. Jessica skriver:

  Wow, vilket jobb med klänningen! Den ser ut att bli jättefin! Här har vi haft lite sol under dagen och varit ute på en lång promenad. Kram!

 2. lenarwik skriver:

  Här orkade inte solen riktigt fram. Hoppas att det blir fint väder tills jag kommer, så att jag kan gå promenader med Ebba. Sen skall hon ju också få följa med på sin första tjejshoppingrunda. Kramar till er alla.

 3. vardagsparlor skriver:

  Säger samma, Wow vilken klänning. Du är snabbare än snabbast..jag har int ens fått bakstycket på pippitröijan klar ännu. Sömnadvantarna är också bara för härliga 🙂

  • lenarwik skriver:

   Jag såg mönstret till klänningen i garnaffären när J var gravid i ca 15 veckan och bestämde mig för att den skall jag sticka om det blir en flicka. Hoppas att jag hinner få den klar tills jag åker på besök och äntligen får se och krama Ebba.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s