11:te söndagen 2013

Dagens längd 11 timmar och 52 minuter, nästa vecka så är dagen längre än natten, äntligen. Snart är det vårdagjämning och sen skall klockan vridas fram en timme.

I förmiddags hade jag ett samtal med Ebba och hennes mamma över skype. Tackar teknikutvecklingen. Efter det beställde jag flygbiljetter till Göteborg, åker i slutet av maj. Två månader tills jag får hålla det bedårande barnet i min famn igen.

Vilket underbart väder vi haft idag, har njutit av + grader på verandan och drack en kopp kaffe där på eftermiddagen. Lite kallt blev det men nu har jag verkligen fått vårkänslor, tror att jag snart skall börja pynta till påsk. Här på stugan kan jag ha påskriset utomhus 0ch jag hoppas att det blir varmare så att jag kan köpa en kruka med minipåskliljor att ha på trappan.

Ha det bra alla läsare, nu skall jag njuta av solnedgången.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 11:te söndagen 2013

 1. Jessica skriver:

  Du är så välkommen hit! Få se om gästsängen står kvar då… Här blir det nog inget påskpynt, utom möjligtvis lite blommor.

  • lenarwik skriver:

   Om det är så att Ebba flyttat ut i gästrummet när jag kommer så sover jag på en madrass på golvet bakom matsalsbordet. Allt går bara jag får träffa er. Pynta till påsk är onödigt för er, för ni åker väl ut till Skaftö.

 2. vardagsparlor skriver:

  Vad roligt för dig att få åka iväg igen.
  Den här helgen har det verkligen varit vårkänslor i farten. Nu smälter snön.

  • lenarwik skriver:

   Ja det är roligt att ha något att se framemot. Här finns det massor av snö ännu och kallt men solen ger takdropp och det ger vårkänslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s