Söndag i mitten av april

Dagens längd 14 timmar och 50 minuter, vet inte varför jag noterar detta varje söndag, det är ju rätt så onödigt nu när våren har kommit. Ute är det varmt och soligt, synd att jag fått återgå till mina 300-400 meters promenader. I torsdags gick jag sammanlagt ca 5 km på 3 olika gånger och det var för mycket, vaknade på fredag morgon och visste inte hur jag skulle ta mig upp ur sängen. Jag kom efter mycket möda och stort besvär upp och iväg på Ida dag, maten blev en fiskgratäng och persikokräm till efterrätt.

Gårdagen gick i vilandets tecken och så hade jag ett långt skypesamtal med Ebba och hennes föräldrar. Ebba växer så det knakar, hon har hittat sina händer och kan medvetet slå till saker i mobilen så att de rör på sig, oh vad jag längtar till Göteborg.

Idag har jag börjat sticka på J:s tröja, det kommer nog att ta ett tag innan den är klar för jag kan bara sticka 3-4 varv innan jag måste vila händerna, sånt är jag inte van vid men man får ta det som det är och pyssla med annat smått däremellan. Lösa korsord, sudoku och läsa lite och kanske virka ett och annat blad till kransen.

Nej nu skall jag sticka några varv igen, vi hörs.

Annons
Detta inlägg publicerades i mat, personligt, stickning. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Söndag i mitten av april

 1. Kristina Schön skriver:

  Hej Lena! Fick tips om dej av leifs sambo, kul att läsa å se vad du håller på med! Att du blivit så duktig på att handarbeta! Vivar hemma till påsk, hade ingen tid att komma å hälsa på till Grisslön, men vi ses nästa gång vi kommer hem! Hälsningar Tina f.d. Söderlund, f.d. Wille, f.d. Isaksson, numera Schön, bor å lever 30 km. utanför Enköping.

  • lenarwik skriver:

   Länge sen sist, ni är välkomna på besök, men meddela lite före så att jag vet att vara hemma då ni kommer.

 2. lma7 skriver:

  Har lite funderat på att stjäla din idé och göra en virkad blommig dörrkrans … om energin räcker till!

 3. vardagsparlor skriver:

  Vad tokigt att promenaderna gjorde dig sjukare, hoppas det snart går över. Kramar

  • lenarwik skriver:

   Funderar på om jag borde skaffa ett promenadband för det är när jag går på ojämnt underlag som musklerna blir överansträngda. Men det är ju så tråkigt att gå på samma ställe hela tiden, så jag låter nog bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s