Inte annorlunda

Inget känns annorlunda än igår, även om startsiffran ändrades idag. Nu är man äldre, äldre tonåring. Håhåjaja.

Om det är någon som undrar hur det går med handarbeten nuförtiden, så kan jag berätta att alla blommor till kransen är virkade, Jessicas kofta börjar komma upp till ärmhålen och sen har jag börjat på en hemlighet. Händer och armar börjar återfå sin styrka, benen hänger inte riktigt med ännu. Hade tänkt åka till Åbo i början på maj, tvekar lite för det är långt att köra, men med långa pauser skall det nog gå. Ta tåget tänker någon men jag behöver ju bilen för hur skall jag annars få med mig hem allt garn från Lankamaailma och hyllan + annat jag skall handla på Ikea.

Nej nu skall jag åka in till stan och tömma bilen på returpapper, -glas och -metall, skall även handla mat, umgås med Ida och Calle.

Vi hörs.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Inte annorlunda

 1. vardagsparlor skriver:

  Ett stort grattis på födelsedagen. Hoppas den har varit trevlig. Vad roligt att du är igång med handarbetandet. Hoppas dina ben hinner bli lite bättre innan du sätter dig i bilen.

  • lenarwik skriver:

   Tack, jag är mycket bättre i form nu än för en månad sen. Födelsedagsfirandet får vänta till augusti när jag förhoppningsvis har alla barnen på plats samtidigt.

 2. lma7 skriver:

  Grattiskram på födelsedagen och ha en skön helg!

  • lenarwik skriver:

   Tack, helgen blir lugn, firandet är flyttat till augusti, då jag om allt går som planerat har alla tre barnen på besök samtidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s