Tor har rullat sina stenar

Vilket häftigt åskväder, har stått ute på verandan och beskådat naturens under. Ja, jag älskar åskväder, vilka krafter som är i rörelse. När det var som närmast hann jag bara räkna till ett innan det smällde och oj vad det regnade, var och kollade grannens regnmätare som tömdes igår, nu är det 28 mm i den, takrännorna han inte svälja allt utan flödade över när det var som häftigast. Just nu mullrar det bara lite ibland och långt borta men åskväder har ju en tendens att snurra runt så kanske det kommer tillbaka, hoppas det, så jag får njuta en stund till.

Igår besöktes hantverksmarknaden i Bennäs tillsammans med en väninna, det var fint väder lagom varmt, lätt molnigt och en lätt bris, massor med folk var det också. Hittade lite småsaker, snodde lite idéer för eventuella kommande projekt, drack kaffe med en jättegod hembakad kakbit till och träffade lite bekanta. Precis så skall en marknad vara.

Nu skiner solen, så jag skall gå ut och se vad det häftiga regnet ställt till med i mina odlingar och ta in hörselskydden som hänger på gräsklipparen som stått utomhus i regnvädret så att de får torka. Det kan ju komma en skur till, vem vet. Ja, jag använder hörselskydd när jag klipper, det borde alla.

Hejdå, vi hörs.

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s