Söndag kväll …

… och vintertid, vad tidigt det blev mörkt ikväll, kan inte förstå varför vi skall hålla på och vrida klockan fram och tillbaks. Ser ingen nytta med det, bara nackdelar.

Annars så händer det inte mycket just nu, sitter och stickar, virkar och syr julklappar och dom kan jag ju inte visa upp för jag misstänker att mottagarna läser min blogg och då är det ju ingen hemlis längre. Lite skall vi väl suga på karamellen.

Idag har det varit fint väder ute men tror ni att jag fick något gjort utomhus, nej jag satt inne och surfade på nätet, stickade lite och var allmänt slö. Vet inte om jag har en släng av höstdepression eller nåt liknande för dagarna bara går och jag känner som om jag inte får nåt gjort. Okej jag har ju Calle-dag varje måndag och i torsdags var jag till Jeppis med en vän på loppisrundor. Kanske jag inte skall klaga för i grunden så har jag det bra och snart får jag ju krama Ebba Busfia, LÄÄÄÄNGTAR så.

Nu skall jag fixa en kopp te och en smörgås och sen skall jag lösa lite korsord eller sudoku. Ha det bra mina läsare, vi hörs.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s