Solsken

Idag är det solsken för andra dagen i rad, har varit ute på en kort promenad och njutit av den trots den kalla vinden. Ser ut att bli en grön jul, ser man på gräsmattan så tror man att det snart skall börja sticka upp maskrosor i den. Jo, jag odlar maskrosor för jag har gett upp kampen att utrota dem och visst är de fina, små solar i gräset.

Igår levererade jag ett halsskydd som jag stickade på måndag kväll, hoppas att kunden som beställt det avhämtar det innan fredag, annars så sätter jag det till allmän försäljning. Skall agera försäljare igen fredag förmiddag, det är sista passet för denna gång. Det har fungerat så bra så jag tror vi gör det igen inför nästa jul.

Idag på förmiddagen har jag bakat lite julklappar, gjort mammas julköttbullar. Nu skall jag diska men sen blir det stickning och lite surfande hela kvällen, OK jag skall peta in lite ved i brasan också mellan varven.

Ha det gott mina vänner.

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Solsken

  1. vardagsparlor skriver:

    jag odlar också maskrosor. Dom är så tacksamma då dom bara blir fler och fler genom åren 😉 Hälsningar från köpenhamn..här är det grått och vått, men annrs riktigt trevligt 🙂

    • lenarwik skriver:

      Åh, är ni i Köpenhamn, då måste ni gå och äta danska smörrebröd, det är ju så gott. Ha det bra, vi hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s