Julförberedelser

Har ikväll varit hos sonen och bakat pepparkakor samt planerat lite inför julafton. Julafton skall firas på stugan enligt de senaste planerna. Vi skall äta gott och bara njuta, julklapparna blir få, om ens några, vi är ju bara vuxna människor i år. Ebba och hennes familj firar ju sin jul ute på Skaftö i Bohuslän. Kommer nog att sakna dom.

Idag har jag varit på språng hela dagen och imorgon blir det likadant, för först skall jag vara vid försäljningspunkten och sen skall jag åka och shoppa med M:s flickvän medan han jobbar kvällsskift. Hur skall jag hinna sticka klart det som är halvfärdigt innan tomten kommer när jag ränner runt hela tiden. Klockan är över 22 och jag har inte stickat en maska ännu idag, men jag har förstående mottagare och vissa av dem träffar jag först i mellandagarna. Så det fixar sig på ett eller annat sätt.

Nu skall jag sticka några varv innan jag kryper till kojs, ha de.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Julförberedelser

 1. Jessica skriver:

  Hoppas ni får en mysig julafton i stugan! Hade varit kul att vara med, men man kan ju inte vara på två ställen samtidigt.

 2. vardagsparlor skriver:

  Låter härligt med en jul på stugan 🙂 Förstår att du saknar Ebba, känner så med dig, men finns det en mamma och en pappa så finns det den enas släkt och den andras och så är man tvungen att välja. Så också hos oss ofta. Men i år har jag faktiskt alla mina barn, särdöttrar och barbarn omkring mig ❤

  • lenarwik skriver:

   Jo, man har nog inte ensamrätt på den lilla familjen och jag vet att vi ses snart igen. Jul på stugan skall bli en upplevelse, har aldrig förr firat julen här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s