Handlat på nätet

Ja jag vet att jag är gammalmodig men jag tycker om att nava på (röra vid) saker innan jag köper. Men nu har det hänt, jag har handlat på nätet. Hade behov av en ny ryggsäck med skilt fack för laptopen och dess tillbehör. Är lättare att få fram den och framför allt ner den igen när man skall gå genom säkerhetskontrollen på flygplatser.  Gick in på en finsk site, hittade en som jag ville ha, beställde den, betalade och sen skulle den levereras 4 arbetsdagar efter beställningen. Den fjärde dagen väntade jag mig att det skulle finnas en postavi i brevlådan men icke sa nicke. Döm om min förvåning när en stor paketbil stannade utanför huset och ut steg en trevlig kille med ett paket som var adresserat till mig. Jag skrev på att jag tagit emot lådan, tackade  och gick in, öppnade paketet och hittade min nya ryggsäck i den. Tror att jag skall börja handla mer på nätet om det ingår hemleverans. Nu får jag bara hoppas att den håller lika länge som den gamla som jag haft i 20 år (och den är inte helt utsliten)

Alla barn i början, skall erkänna att äldste sonen satt bredvid mig och hjälpte till lite med beställningen, mest för att jag ville känna mig säker på att det blev rätt.

Ha det bra mina läsare, vi hörs.

PS Väskan var finare i verkligheten än på bilden. DS

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Handlat på nätet

  1. livsglimtar skriver:

    För mig som inte klarar av att gå i affärer är det perfekt, som om världen och dess möjligheter öppnats igen, en valfrihet tillbaka till mitt liv.

  2. lma7 skriver:

    Allt kan man lära sig! Det enda jag handlat på nätet hittills är en bok, den kom direkt i vår postlåda med 10 dagars betalningstid. Lite invecklat tyckte jag det var, så jag tar det inte till någon vana.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s