Giv så blir dig givet …

.. står det nånstans i bibeln men nu är det nästan så att jag blir religiös. Härom veckan frågade min handarbetsaffärskusin  om jag ville ta emot garn av en bekant till  henne som troligen hade städat garderober och hittat en massa restnystan och även en del som det fanns flera nystan av. Va tror ni att jag svarade?  Så i lördags kom hon med två  kassar med garn, så nu har jag sorterat, vägt upp det (2,62 kg) och planerat vad jag skall sticka av det. Det kommer att bli en hel del babysockor, vantar, mössor och halsdukar/sjalar till behövande.

På söndagen ringde min äldste son och frågade om jag ville ha ett ämbar med lingon, jag hoppade i bilen och hämtade dom. Så igår satt jag och rensade dom och kokade lingonsylt.

Så giv och dig blir givet stämmer.

Vi hörs.

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Giv så blir dig givet …

  1. lma7 skriver:

    eller: ju mer du delar med dig desto mera har du kvar ! Det är ju ungefär samma sak. Det är nog så det fungerar…

    • lenarwik skriver:

      Ja det är nog så,för idag när jag var till Vasa på kontroll, levererade jag en kasse med färdiga sockor, vantar och mössor till Knappmakerskan och så fick jag en stor påse med garn av henne. Sen gick jag in på Minimani och där fanns det vissa lite tråkiga färger av 7-bröder 3 nystan för 10€, vem tror du la ner 6 nystan i kundvagnen. Bra till karasockor och alltid kan man pigga upp dom med lite ränder av restgarn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s