Nu haver jag festat

Fast det skall väl stavas med ä. Jag lider ju av ett syndrom, vet inte bokstavskombinationen men mitt problem är ju som bekant att jag får färdigstickat men trådändarna blir inte fästade före jag har en stor hög med sockor, mössor och vantar. Andra stickare lider av SSS (second sock syndrom) eller UFO (unfinished objekts).

Dessa är stickade av ”eget” garn

IMG_1317

Detta är stickat av restgarner som jag fick i lördagsIMG_1318

Nu är det enda som inte är avslutat av sommarens stickat och virkat en virkad räv och två små möss. Dom får ligga och vänta ett tag men skall bli klara innan jag åker till Lerum nästa gång för då skall de med på resan.

Igår när jag var till Vasa på kontroll (fick godkänd stämpel), passade jag på att besöka Knappmakerskan och samtidigt leverera en stor kasse med färdigstickat. När jag lämnade ”mellanlagret” var samma kasse full av garn som jag fick av henne så nu skall jag lägga i en högre växel.

Jag besökte även Vörå Handarbetsaffär i Vasa, tror ni inte att det fastnade en hel del garn för framtida projekt. Sen var jag ju tvungen jag ju besöka osthandlaren i Saluhallen 🙂 och ett besök på Minimani var också inplanerat och vad tror ni fanns bland ljus, lite mat och en tidning i kundvagnen när jag kom till kassan. Jo 6 nystan 7-bröder, visserligen i tråkiga färger men jag kan inte motstå när man kan köpa tre nystan för 10€. Det går ju alltid att pigga upp med ränder i glada färger.

So long mina läsare.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt, stickning. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nu haver jag festat

 1. Jessica skriver:

  Låter som ett bra besök i Vasa! Du får väl försöka med att förbjuda dig själv att börja på nästa stickprojekt innan alla ändar är fästa 😉

 2. vardagsparlor skriver:

  Vörå handarbetsaffär är bara så bra. Bra service, mycket prat och ett gott skratt. Plus garnet då som man handlar. Vad nöjd du kan vara om dig själv då du gör en sån fin insats till flyktingarna. Duktiga du och va bra att du fick fina papper från läkaren.
  Har int svarat på dina kommentarer på min blogg. Har nog läst dom via e-post. Är så glad över dom få kommentarer jag får. Är så sällan in på min blogg nuförtiden, är int alls på bloggar humör. Fotograferingen har också blivit lite på sidan om. Intresserar int just nu så värst mycket. Tycker jag stampar på stället och att jag inte kan leverera det som kanske folk sku villa se.
  Ha de så bra 🙂
  Om du är på väg till helsingforsregionen så att du är där antingen en måndag eller fredag så har jag ju dottern på solvalla och kan samtidigt söka henne och träffa dig. Skulle vara roligt.

 3. lma7 skriver:

  Du är en riktig ”stickmaskin” du! ❤

  • lenarwik skriver:

   Jag måste ju göra slut på ”fådda” garner och själv kan jag ju inte låta bli att köpa när jag att det är extrapris. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s