Hemma igen

Har varit hemma i snart 2 dygn, aldrig förr har jag varit såhär trött efter ett Lerum/Göteborgsbesök. Gårdagen tillbringades i sängen med en bok, idag har jag orkat vara uppe och sticka lite men gumman är inte i skick för några utsvävningar.

Besöket hos dotter med familj var trevlig som alltid. Ebba hade vuxit samt utvecklats  sen jag såg henne irl  sist. Hon är för det mesta en glad och nöjd unge, men bevare oss väl när hon är arg, då är inte att leka med. Hon är pratig och babblar på hela dagarna så man får skavsår i öronen. Jag fick även möjlighet att vara ensam med henne två dagar. Ena dagen var först dottern på rådgivningskoll och sedan åkte hon in till Göteborg för att gå på middag och spa med sin man, de får ju passa på att få lite egentid när de har barnvakt. Nästa dag vaknade Ebba snorig och hostig och på ett uruselt humör så vi beslöt att hon fick stanna hemma med mormor. Dagen gick fort med kojbygge, modellering, sagoläsning, bus och lite filmtittande.  På torsdagen åkte jag in till Göteborg för lite shopping, garnaffären fick ett besök och jag kom inte ut tomhänt, hann även med att köpa lite julklappar till Ebba så nu är det fixat och jag behöver inte lägga ner pengar på att posta dom. De vuxna får inga julklappar i år.

Nu skall jag krypa ner i sängen med en bok en stund sen måste jag åka iväg och handla lite mat, kylskåpet är tomt och i frysen finns bara sånt jag inte vill ha just nu, har jag blivit kräsen på äldre dar.

Ha det bra mina vänner.

 

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Hemma igen

 1. lma7 skriver:

  Hoppas du inte får den besvärliga flunssan som vi hade här. Jag hostade ett par veckor och sen slutade det med en antibiotikakur på 10 dagar för bihåleinflammation. Börjar bli återställd och ska fara på jumppa i kväll. Sköt om dig!

  • lenarwik skriver:

   Vore konstigt om jag skulle klara mig, så förkylda som den lilla familjen var senaste helg. Nu skall jag bara ta det lugnt ett tag och vila när jag känner mig trött. Ha det bra imorgon på din namnsdag.

 2. livsglimtar skriver:

  Välkommen hem, vila ikapp dig nu och inte sjutton ska du bli förkyld inte. Jag har skrollat ner och sett vilket hav av vackra saker du har stickat, så flitig du är. Efter helgen som kommer trir jag att jag stannar kvar på landet, längtar efter att bara vara några dagar. Kram

  • lenarwik skriver:

   Jo du, nog drabbades jag av flunsan, har knappt varit ur sängen sen i onsdag kväll men nu känns det bättre. Det finns hopp för denna kärring ännu och det som förvånar mig mest är att mina muskler verkar ha klarat sig utan försämring, vilket inte är vanligt. Nu skall jag gå ut en sväng (läs ut på trappan) och fota snön som ligger härligt orörd därute.

 3. livsglimtar skriver:

  Nähä, sjutton vilken otur, jag ska ta min influensaspruta nästa vecka, jag har aldrig haft influensa eller spysjukan, har kanske tur och rätt DNA. Ta det lugn nu och smyg igång kroppen. Kram krya på dig.

 4. Vilken fin bild du valt som header. Jag tycker alltid det tar på krafterna att resa långt. Synd att det var bacillusker i huset denna gång. I-sprutan har jag tagit i många år eftersom jag ingår i riskgruppen. Lerum är bekant för mig. Jag har en kusin som bor där. Hon är kantor och sjunger i kyrkan. Hon var även med och lekte i min tävling i november. Nu har jag smugit igång en ny som jag inte gör reklam för med att skriva rubriken tävling i rubriken. Synd nog kom massor av snö och rejält med minusgrader. Hoppas du mår bättre nu och hade en fina julhelger. Kram Bosse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s