Ser ut att bli en underbar dag

Solen lyser från en klarblå himmel, nån enstaka minusgrad, snön gnistrar och glimmar. Om detta fortsätter resten av dagen blir det nog årets första fika utomhus idag på eftermiddagen. Jag är glad som en lärka, tänk vad lite sol gör en lycklig. Visst har vi sett solen tidigare i vinter men nu är det första gången jag känner att den värmer, snart är det vår.

Lätt att bli lycklig om man gör sina glädjeämnen små.

Vi hörs mina vänner, undrar om jag har några läsare kvar.

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ser ut att bli en underbar dag

 1. lma7 skriver:

  Åtminstone har du en läsare som kommenterar! 😉 Lika fint här med strålande sol, njut men ta ordentligt med kläder på om du tänker sitta på uteservering!

  • lenarwik skriver:

   Jo jag visste att du är en flitig läsare och kommenterar ofta.Tack. Det blev en tekopp med en knäckesmörgås på altanen. Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag får krama mina barnbarn.

 2. Y skriver:

  Jo, nog har du läsare…. Jag är bara lite dålig på att svara….
  Y

 3. Jag är här. Hör du mig? 🙂 Blev det någon fika? Jag kände samma glädje igår när solen var lite varmare än de få gånger den visat sig de sista veckorna. Idag blev det en repris. Framför allt är det ljusets återkomst som ger mig hopp. Samtidigt är det en härlig känsla att längta. Ordet LÄNGTA tycker jag är ett av de finaste ord som finns, Kram Bosse

  • lenarwik skriver:

   Jo jag hör nog. 😉 Det blev nog fika, en tekopp och en knäckemacka på altantrappan, sittandes på en bit styrox (frigolit), men det räckte med en kvart för vinden var kall. Här blev det ingen repris för solen har inte visat sig sen dess.
   Håller med dig att LÄNGTA är ett fint ord och snart är min nuvarande längtan slut, ser framemot att få krama Sigrid för första gången och Ebba skall få massor av kramar hon med.
   Kramar Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s