Hemma hos mig igen…

…. det är skönt att va hemma, sjöng ett dansband nån gång för länge sen och precis så känner jag det efter att ha sovit två nätter i min egen säng, med mitt eget täcke och kudde. Känner mig utvilad.

Nu hoppas jag bara att våren skulle anlända men det ser mörkt ut på den fronten för långtidsprognosen lovar minusgrader även dagtid de närmaste dagarna. Jag får väl ha lite tålamod men i början av nästa vecka skall jag inhandla blommor att ha på verandan, det är ju ändå påsk snart, får väl lyfta in krukan om det blir jättekallt.

Nu har jag börjat läsa böckerna jag inhandlade i Sverige.  Nr 1 av Wallanderserien påbörjades i går och är utläst nu, nr 2 ligger under kudden och väntar på mig, nästan så jag längtar att klockan skall bli så mycket så jag kan gå och lägga mig. 😉

Nu skall jag virka några varv på en mössa, så hejdå vi hörs.

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hemma hos mig igen…

 1. lma7 skriver:

  Något gult ska det vara i krukan till påsk … jag lyfter nog in mina narcisser till natten fast de nog ska tåla lite köld.

  • lenarwik skriver:

   Jo, gult är ju påskens färg, jag skall till Jeppis i morgon så då skall jag passa på och köpa lite gult till altanen.

 2. Det är bäst du är beredd på att bära in under natten.
  Vad tyckte du om ”Mördare utan ansikte”. Fick den en femma av dig med? Du menade att du köpte i rätt ordning? ”Hundarna i Riga” är tvåan. Jag ska snart lägga in ”Den vita lejoninnan” på bloggen. Hur många i serien köpte du? Vad nyfiken jag är.
  Kram Bosse Wallander

  • lenarwik skriver:

   Mördare utan ansikte fick 4.5 av 5, Hundarna i Riga fick en 4a. Nu har jag börjat på Den vita lejoninnan. Jag köpte de 5 första i Vallanderserien och det blir nog att köpa 4 till. Vilka av Mankells övriga böcker tycker du att jag skall satsa på.
   Kram Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s