Tur att man kan …

… ångra sig, jag hade beställt tid för däckbyte idag men avbokade när jag  kollade väderleksrapporten för tio dagar framåt. De närmaste nätterna skall kvicksilvret krypa ner till -5 och i mitten på nästa vecka regn dagtid och minusgrader på nätterna. Vanligtvis så är det härefter den äldre sonen som byter mina däck, tidigare fixade jag det själv, men i år är behovet av nya däck skriande och det är billigare i längden att köpa nya än att få böter av farbror Blå, sen är det ju också en säkerhetsfråga.

vår IMG_1887IMG_1892Öppet hav, bara lite is kvar vid strandkanten. Årets första fluga har vaknat, egentligen borde jag slagit ihjäl den för den blir ju några tusen till innan sommaren är slut men den var ju så söt. Nu hade även svanen chans att komma närmare så jag fick ett bättre foto på den. Verkar vara två par som tänker häcka på den lilla ön en liten bit från hamnen. Hoppas få se en massa dunbollar senare i sommar.

Solen skiner med vinden är kall men idag skall jag inviga utegrillen för i år, det blir grillade rotfrukter och lax med en god örtsås. mumsfilibabba.

Ha det gott mina vänner, vi hörs.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s