Bosselek nr 18

Denna gång skulle vi jaga småkryp, som jag har krupit runt och sökt, fjärilar och nyckelpigor har tydligen inte vaknat här ännu. Dessa hittade jag.

1156 1152 1154 1153 1157 115111511Sen skulle vi hitta bajs från tre olika vilda djur. Eftersom jag inte är så rörlig ute i terräng fick jag ta det som fanns i min närhet.11510 11581159 Jag får vara nöjd med detta resultat även om jag inte kan garantera att jag inte blir en mördare imorgon om jag ser en nyckelpiga eller en fjäril. Lovar att jag skall försöka låta bli.

En nyckelpiga hittade jag dock när jag sökte annat i ladan11512Jag såg också fejkade fjärilar när jag besökte en trädgårdsbutik idag, men de var så fula att jag iddes inte ens fota dom.

Ha det bra mina vänner, vi hörs

 

 

Detta inlägg publicerades i Bosselek, natur, personligt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bosselek nr 18

 1. Vilka suveränt bra bilder det blev. Jag vill också kunna ta sådana bilder med rejäl skärpa. 🙂
  Inte varje dag man får bloggpoäng när det finns fågelbajs på bilrutan. 🙂 En eloge också till att du skrev snygga texter till bilderna. Tusen tack. Nu kom jag på en sak. Jag gissar på att du eller en annan kvinna kommer att ”hacka” på mig när jag lämnar ut nästa uppgift Ni kommer säkert att fråga om när jag ska … för rättvisans skull … 🙂
  Söt sjuårig nyckelpiga.
  Kram Bosse

  • lenarwik skriver:

   Tack för att du gillade fotona. Det är inte svårt att ta bra bilder med en fin kamera och en bra lärare bredvid sig, även om han ibland nästan tappade tålamodet när han för 10:de gången skulle förklara samma sak åt en mor med kort komihåg. Roligt var det att leka med kameran men nån fotograf blir jag inte, så jag fortsätter nog ta bilder med min lilla pocketkamera.
   Kram Lena

 2. lma7 skriver:

  Fina bilder, men är det svårt att lära sig hantera en ”riktig” kamera så håller jag mig till min gamla ”Sony” och redigerar så gott det går. Det är väl inte fototävlingar vi håller på med? Vi leker ju bara! 🙂 ❤

  • lenarwik skriver:

   Nja inte är det så svårt om man skulle använda autofokus men det fick jag inte. Visst var bildkvaliten bättre men sånt behövs ju inte för Bosselekar men det var roligt att testa.Jag håller mig nog till min Canon-pocketkamera i fortsättningen för nån fotograf blir jag inte.

 3. Jessica skriver:

  Fina bilder! Gillar speciellt humlan och masken. Hälsningar från ett kyligt och regnigt Skaftö!

  • lenarwik skriver:

   Tack men äran tillhör nog M. Hälsa alla på Skaftö, Ja det var ju idag som segelbåten skulle seglas till hemmahamnen, synd att ni inte fick strålande sol på jungfruturen. Vi ses ju snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s