Blev inget stort inköp

På min utflykt till Lerum och Vanda besökte jag inte mindre än 5 garnaffärer men jag hade bara 100 gr garn i resväskan när jag kom hem, är jag sjuk eller nåt. Det som fick följa med hade jag inga planer på att köpa men Ebba var med i garnaffären i Lerum och hittade ett regnbågsfärgat garn med silverglitter i och ville ja sockor av det. Jag är ju inte den som säger nej när mina barn och barnbarn ber mig sticka något. Här är resultatet, ett par som är lagom stora och ett par att växa i blev det + en lapp 18 x 18 som när jag har tillräckligt många sys ihop till en filt åt behövande.

1161Sen såg jag ett mönster i en tidning jag köpte för att ha lite korsord, sudoku och slöläsning på resan. När jag kom hem sneglade jag nån dag på mitt lager av bomullsgarn, visste att jag inte hade rätt sorts  på garn och att mina händer inte skulle klara av att virka med så grov virknål men jag skulle ju bara testa med de garn jag hade och såhär blev det.

1162Jag är nöjd med resultatet även om den blev mindre i storlek än den på mönstret men vet inte vad jag skall ha den till, den får väl hänga på kroken vid dörren ett tag, kanske den hittar en ägare så småningom.

Idag skiner solen och det är sådär lagom varmt, jag tänkte ta en tur till stan för att se om jag skulle hitta (köpa) lite sommarblommor till krukorna som gapar tomma på altanen, skall även posta ett litet paket.

Vi hörs, livet är långt så stressa inte.

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i barnbarn, natur, personligt, stickning, virkat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Blev inget stort inköp

 1. Jessica skriver:

  Vad fin väskan blev! Sockorna blir säkert uppskattade. Hoppas det inte blir så kallt att de behövs när vi är hos dig…

  • lenarwik skriver:

   Vi ska hoppas på lagom sommarväder medan ni är här, inte för varmt, inte för kallt, inte för torrt och inte för blött, man kan ju alltid hoppas.
   Kramar till er alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s