Varför ….

… är solen så röd borta i väster sjöng Towa  C på 60-talet men senaste natt kl 00.35 såg det ut såhär genom mitt köksfönster mot nordnordväst

IMG_0246Himlen var mer orange än fotot visa men min lilla pocketkamera klarar inte av att ge rättvisa åt bilden. en annan låt som ploppade upp i mitt minne var Fjärden ligger blank som ett nybonat golv osv, vet inte vad den heter men kommer ihåg att min pappa sjöng den när jag var liten. Det var absolut vindstilla och inte en krusning så långt ögat nådde på viken ut mot havet.

Nu är det den tid på året när nätterna är som bäst och i dag har det varit sommarsolstånd så nu svänger det och börjar bli lite mörkare för var dag, men det är långt kvar till höst och mörker så njut medan det varar.

Vi hörs mina vänner

Annons
Detta inlägg publicerades i natur, personligt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Varför ….

 1. Jessica skriver:

  Wow! Och tänk, snart är vi där och får njuta!

  • lenarwik skriver:

   Ja lite mer än en vecka kvar. Hoppas att det även då är fina dagar och kvällar men inte vindstilla för myggen är som galna då.

 2. Jag vill också njuta av sommarnätterna så mycket som möjligt. Det finns ett ljus som gör mig rörd. Det händer ofta som jag också gör kopplingar till låtar.
  Kram Bosse

  • lenarwik skriver:

   Fina sommarnätter skall man ta vara på och minnas när höststormar ryter kring knuten.
   Sommarkramar från Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s