Länge sen sist.

Mycket har hänt sen mitt senaste inlägg men tiden har inte räckt till att blogga. Sonen med flickvän var på besök och det målades tak, oj, det berättade ju redan i förra inlägget. Vi hann med hela taket och tre väggar innan vi fick avbryta målningen två dygn innan dottern med familj anlände. Orsaken till att vi avbröt målningen var att jag ville att färgen skulle hinna torka och att alla färgångor skulle hinna vädras ut ordentligt innan barnen kom.

Nu har de varit och farit och jag sitter ensam i stugan igen. Saknaden är stor men sonen med flickvän ser jag igen om mindre än tre veckor och familjen i Lerum skall jag besöka i början av september. Hux flux är jag där för tiden bara rusar iväg.

Jag har också hunnit virka lite Babblare till Sigrid, så nu har jag gjort åtta av figurerna och hon verkar gilla dom.IMG_0324IMG_0320Ebba fick en fantasipapegoja som hon genast gav namnet Jojjo. Glädjen var stor när den hann bli klar innan hon åkte hem.

IMG_0323Nu får man bara hoppas att det inte går lika lång tid innan jag får ihop ett inlägg igen.

Ha det gott mina läsare.

Annons
Detta inlägg publicerades i barnbarn, personligt, virkat. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Länge sen sist.

 1. Johanna skriver:

  Vilka söta djur du virkar!

  • lenarwik skriver:

   TACK. Du kan gå in på Youtube och se på Babblarna som är korta sånger för de minsta barnen. E älskade dom som liten och jag hade redan då planer på att virka dom men när S föddes fick jag chansen igen.

 2. lma7 skriver:

  Fina Babblare och Sigrid har redan blivit stor flicka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s