Fångat några med vingar

Senaste vinter måste ha varit svår för fjärilarna, har bara sett enstaka citronfjärilar hittills i år och mina spireabuskar brukar krylla av nässelfjärilar såhär års men i år har jag bara sett en enda och lyckades fånga den på bild.

21071men det kryllar av bin, humlor och annat småkryp

22071Ett annat kryp som jag saknar i år är nyckelpigor, tror inte att jag sett en enda men däremot så finns det ettermyror i tusental och mygg.

Nu skall jag krypa till kojs med en bok av en författare jag inte läst tidigare, Harlan Coben, hittade inte den boken som Bosse tipsade om i ett inlägg på sin blogg, så jag plockade en annan ur bibliotekshyllan.

God natt, go vänner.

Annons
Detta inlägg publicerades i natur, personligt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fångat några med vingar

 1. TantGlad skriver:

  Så svårt det är att fota fjärilar, men det har du lyckats bra med.

  Visst finns det många bin, humlor och småkryp i år, och vad hände med nyckelpigorna.
  Jag har faktiskt sett en i sommar. Så fin dom är. Men förr då fanns det massor av dem vad jag minns.

  Ha det gott i värmen och kram

 2. Bra att du inte hittade den. Jag hoppade den tidigt (ca 40 sidor). Första gången som jag gjort det med hans böcker. Vet inte om det var för att jag var extra trött. Tror inte det. Inledningen fångade inte mig. Rörig. Pladdrig. Nu håller jag på med Peter Robinsonboken. Om du inte läst honom tidigare tycker jag definitivt att du ska börja med första boken. ”En ovanligt torr sommar”. Det var med den han slog igenom. Mycket bra bok. 🙂 Alla i serien har inte hållit samma höga klass, men det är trivsamt att återträffa sina ”kompisar”.

 3. villa herbert skriver:

  Läser Coben, för evigt dömd just nu, har läst 40 sidor men om boken är dålig eller om det är värmen som gör att jag inte kommer in i handlingen låter jag vara osagt, jag har lagt den åt sidan och ägnar mig åt kryss och sudoku som kvällsnöje.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s