Tog en promenad ….

… på tomten. Hittade detta.

25071 25074 250710 25077 25076 25075 25073 25072Snart får jag äta vildhallon och jordgubbar har jag mumsat i mig 5-6 st varje dag en tid, dessa är inte planterade utan härstammar från en ampel jag hade för flera år sedan. Fyllde en grop med jord från olika amplar och vips hade jag jordgubbar varje år, inga mängder men ändå. Tomatplantan fick jag av sonen som hade för många till sitt miniväxthus, den var liten och späd  och ville inte växa så länge det var regnigt och kallt men nu har den morskat upp sig och till och med blommar. hoppas att jag hinner få en tomat eller två innan frosten tar den.

Det fanns nog mera att fotografera men myggen blev så närgångna så jag flydde fältet. Tar kanske en runda i morgon också om det inte är för varmt. Idag hade vi +29 0ch lovats ännu varmare tills i morgon, huhu. I skrivande stund är det 25 både ute och inne. Sommaren är här.

Ha det bra go vänner så hörs vi en annan dag.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i natur, personligt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tog en promenad ….

 1. Fina bilder. 🙂 Det är extra gott att äta från en täppa. Känns nyttigare också. Sista dagarna har jag haft ”paus” från egen plockning efter att ha njutit av det till flera frukostar i rad. Men snart kommer hösthallonen. Det tycks bli många denna gången. Jag tänkte på det du skrev om i tidigare inlägg. Jag har heller inte sett många fjärilar och nyckelpigor. Igår var det första gången jag såg mördarsniglar i vår trädgård. 4 stycken flyttade jag iväg. På en enkel resa till … 😦

  • lenarwik skriver:

   Det är skönt att kunna gå runt i trädgården och få sig ett mellanmål.
   Mördarsniglar har vi inte här uppe ännu och vi vill inte ha dom heller.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s