Mer från Tallinn

På väg till Kribus föräldrar besökte vi det berömda TV tornet, Utsikten från 178 meters höjd var bedårande även om vädret inte var det bästa, mulet men uppehåll,

10081 10082 10083 10084

Vi nöjde oss med att gå på utsidan innanför räcket men mot viss betalning och fastspänd i en säkerhetssele hade man möjlighet att gå utanför räcket. När vi var där fanns det några modiga som tog chansen att titta ut över kanten. Inne fanns en fin restaurang på övre våningen och en utställning om befrielsen från Sovjetunionen på nedre plan.

Hemma hos Malle och Juri blev det grillkväll och allmänt prat, vi övernattade även där. På söndagen efter frukost och lite mingel åkte vi tillbaks till Tallin. Där åktevi detta turisttåg i ”Gamla Stan”

09086Fotade det mesta av detta från tåget.

100814 100813 100811 100810 10087

Sen mot kvällen tog vi färjan över till Helsingfors för sonen skulle i jobb på måndagmorgon. Jagsov över hos sonen i Vanda och tog jag det lugnt på morgonen och hoppade på tåget hem efter att ha avnjutit en braklunch på järnvägsstationen i Dickursby.

Nästa inlägg kommer att handla om mat och service men ett kan jag säga redan nu att esterna kan det här med att få sina turister nöjda.

Vi hörs.

Annons
Detta inlägg publicerades i personligt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mer från Tallinn

 1. lma7 skriver:

  Säkrast att hålla sig innanför räcket på den höjden, utsikten var ju den samma. Fina vyer!

 2. Thomas skriver:

  Bilderna blev ju riktigt bra! Ser from emot nästa del om maten 🙂

  • lenarwik skriver:

   Hade gjort ett långt inlägg som försvann ut i cyberrymden och när jag försökte på nytt så försvann det igen. Skall göra ett nytt försök om nån dag. Knäpper man massor så måste ju nåt bli tillräckligt bra för att användas. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s