Bosselek nr 25

Sitter barnvakt åt barnbarnen medan föräldrarna är på oktoberfest. Båda barnen sover och jag vågar inte somna innan de är hemma igen, så vad passar bättre då än att lösa bosselek nr 25.

Min september ser ut såhär

Skogsutflykt med barnbarn, E äter medhavd mat medan S nöjer sig med vad skogen ger.11091Elektriskt ljus behövs morgon och kväll11092Planera äppelpallning11093Tomatplantorna jag fick av sonen börjar ge skörd11094Eldning i öppen spis ökar mysfaktorn och veden finns här11095Månen blir väl full i september också, bilden tagen i augusti.11096Björnbären är snart ätbara110972Ekollon faller ner och hjälper djur att klara vintern11098Röda löv är fina tycker jag11099Hoppas på nån poäng i alla fall

Vi hörs

 

Annons
Detta inlägg publicerades i barnbarn, Bosselek, natur, personligt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bosselek nr 25

 1. Alltså du verkar leva med ena foten i oktober redan. 🙂 Eller snarare de i din omgivning.
  Vad mysigt det låter. Jag vill också ha egen brasa inomhus. Vet inte om det är så lyckat med bokbål. 🙂 Palla frukt känns väldigt bekant även om det gått många tusen år sedan jag höll på med den hösthobbyn. Jag har noterat att både månen och stjärnhimlen varit väldigt vacker den sista tiden. Månen har inte varit full, men givetvis får du full poäng. Hoppas de var nöjda med festen.
  Kram Bosse

  • lenarwik skriver:

   Lite tidigt var det nog med oktoberfest men när man hittar en helg när det passar nästan alla 90 inbjudna så får man passa på. Egentligen borde det ha varit denna helg för oktoberfest firas i 16 dagar med avslutning första helgen i oktober.
   Kram

 2. Jag drog ditt namn i min teburk. Därför är jag här på besök. Inget nytt. Du är kanske på spaning. 🙂

  • lenarwik skriver:

   Tack för att du tittade in, jag har haft resdag idag och är hemma igen. Har umgåtts med barnbarnen i lite mer än en vecka, saknar dom små liven redan och nu ses vi inte förrän på julen. Så nu får vi nöja oss med att umgås via skype.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s