Ett tag sen sist

Nu får jag ta mig i kragen om jag skall ha en blogg. Borde ju få in åtminstone ett inlägg i veckan förutom Bosselekar. Igår var jag och äldste sonen i Vasa, hade kameran med och hade hoppats att få nån bild till nästa Bosseuppgift. Såg bara en som skulle passa och innan jag fick upp kameran ur väskan var föremålet puts väck. Vasaborna måste vara ovanligt friska och krya eller så var vi på fel plats vid fel tid.

Men annat som fastnade var besöket på Alko (systembolaget). Sonen är ölnörd och här fanns det hyllmetrar av den varan.

22093 22092

Sen besöktes ostbutiken i saluhallen, där glömde jag ta fram kameran och jag hade bestämt mig att inte handla något där för jag kan inte låta bli att småäta om jag har en god ost i kylen.

I kaffebutiken däremot handlade jag, har blivit lite av kaffenörd sen jag skaffade egen kvarn.

22094 22095 22096

En garnaffär besöktes också för sonen beställde en ny mössa av mig och lämpligt garn fanns ju inte hemma.  😉 Vi hittade vad vi sökte och jag hittade en stålring med diametern 40cm precis vad jag sökte, för jag fick en ide när jag såg alla färgglada lönnlöv som singlade ner hemma hos sonen. När vi kom hem igen så gjorde jag denna innan jag åkte hem till mig.22091Vi besökte även Claes Ohlsson, Biltema, Loftet, en restaurang och slutligen Prisma innan vi trötta och mätta styrde kosan hemåt.

Dessa personer saknar jag jättemycket men snart bokar jag nästa resa. Kramar till hela familjen.

22097Haha det blev ett inlägg. Nu skall jagläsa en stund innan jag kryper till kojs.

Vi hörs.

Annons
Detta inlägg publicerades i barnbarn, personligt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ett tag sen sist

 1. lma7 skriver:

  Så du är hemma nu! 🙂 Det är nog glest med all sorts trafik här också när det gäller sådana fordon som vi ska fota denna gång. 🙂 Men lycka till det gick ju bra för dig senast!

  • lenarwik skriver:

   Jo men då var jag ju både där och här. Nu är det svårare för det är sällan man ser vita käppar och ledarhundar i vår närhet för att inte tala om elrullstolar men det är ju bara en lek.
   Jag önskar dig en bra helg, kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s